Ongeval met Stint op spoorwegovergang Oss

Gisteren is in Oss een vreselijk ongeluk gebeurd. Heel Nederland heeft haar medeleven betuigd op deze gitzwarte dag. Met het verdriet komen, begrijpelijk, ook vragen over de toedracht van het ongeval. Naar de oorzaak van het ongeval wordt nu onderzoek gedaan. Dan pas kunnen deze vragen worden beantwoord.

Evenwel bestaat de behoefte bij kinderopvangorganisaties om nu al antwoorden te krijgen op vragen over een veilig gebruik van de Stint. Er is op dit moment geen informatie die aanleiding geeft om de toelating van de Stint op de openbare weg te herzien. Dit blijkt uit navraag bij het ministerie van IenW. Met de producenten van Stint is afgesproken dat, indien wenselijk, medewerkers/gebruikers van de Stint gratis (nogmaals) een training kunnen volgen bij Stint over het omgaan met de Stint. Via deze weg wordt deze afspraak onder uw aandacht gebracht.

Voor nadere vragen over het gebruik van de Stint en deze trainingen kunt u terecht bij de producenten van de Stint via de telefoon (030-41 00136) of via mail (info@stint.nl).


Voor meer informatie omtrent dit intens ingrijpende ongeval verwijzen wij u naar ons besloten gedeelte van onze website “Voor leden”.